U sklopu posjeta Brodsko-posavskoj županiji godine 2018. gđa Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske,  kratko je posjetila i Centar za rehabilitaciju i odgoj djece Zlatni cekin, koji je te godine obilježio 25. obljetnicu otvaranja.

Njezinu dolasku svi su se u obradovali, ali i Predsjednica je doživjela toplinu, radost i zahvalnost štićenika s kojima se kratko susrela i zadržala. Posjet je prošao u žurbi. Nije bilo mnogo govora i pozdrava. Naše želje i potrebe kao i zamolbe roditelja djece s teškoćama u pisanom obliku uputili smo u Ured Predsjednice očekujući da će ovaj susret pomoći da Zlatni cekin može još više i bolje pomagati djeci s teškoćama a ubuduće posebno djeci sa znakovima autizma.

Uz njezinu zahvalnost svima koji pomažu ovoj djeci (što je napisala u knjigu dojmova!), očekujemo i nadamo se da će ona i njezin Ured svojim zauzimanjem moći pomoći da se ovaj plemeniti rad i dalje razvija kako bismo pomogli što većem broju djece s teškoćama na ovom našem ali i širem području.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here