Mobilna verzija
Mobilna verzija

 

 

U petak, 6. prosinca 2019., web stranica Zlatnog cekina dobila je novo ruho. U protekla dva mjeseca djelatnici poduzeća “Creative” d.o.o. iz Busovače i “Objektiv” iz Mostara oblikovali su novi grafički izgled web stranice i modernizirali je u skladu s novim tehničkim karakteristikama i mogućnostima današnjeg web-dizajna.

Jedna od najvažnijih prednosti novog dizajna jest mogućnost brzog aktualiziranja novosti i događanja u Centru, što omogućuje mnogo kvalitetnije i brže upoznavanje javnosti sa svakodnevnim aktivnostima naše ustanove.

Stranica također pruža mogućnost svim posjetiteljima za detaljno upoznavanje s radom svih djelatnosti Centra, a zainteresiranim roditeljima da, u slučaju potrebe, brzo uspostave kontakt s djelatnicima. Ako netko osjeti želju da svojim darom podupre rad Centra, može to učiniti na brz, lak i efikasan način već sa same stranice. Oni pak koji požele volontirati u Centru mogu se lako prijaviti i dogovoriti termine i uvjete rada volontera.

Stranica je još u fazi dorade i popunjavanja tekstovima pa je, naravno, potrebna dobra doza razumijevanja i strpljenja dok se sve ne uhoda i dosegne optimalan učinak. Nadati se da će se to dogoditi u najkraćem mogućem roku.

 

Novi izgled pogledajte na sljedećem linku

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here