Poštovani roditelji, korisnici naših usluga i svi dragi prijatelji,

s obzirom na situaciju u cijelom svijetu pa tako i u Republici Hrvatskoj vezanu uz pandemiju koronavirusa, Zlatni cekin Poliklinika i Dječji vrtić Cekin nastoje se pridržavati svih uputa danih od odgovornih tijela i institucija koji u ovim teškim trenucima rade najbolje što mogu kako bi sačuvali zajedničko zdravlje našega naroda. Kao ustanova, nastojali smo poduzeti sve moguće mjere u svrhu zaštite zdravlja naših pacijenata i korisnika. Ovim putem podsjećamo Vas kako Dječji vrtić cekin neće raditi u razdoblju od 16. – 30. ožujka 2020. Za roditelje koji nemaju kamo s djecom, organiziran je boravak u vrtiću, a roditelje čija će djeca koristiti organizirani boravak u navedenom razdoblju molimo da se jave ravnateljici Marijani Cmrečnjak Majstorić na broj 091/566-59-61.

Nadalje, ovim putem Vas još jednom podsjećamo kako Poliklinika Zlatni cekin nastoji brinuti o sigurnosti i zdravlju svih pacijenata Poliklinike i korisnika socijalnih usluga, stoga smo ograničili naš rad te do daljnjega ne vršimo preglede, terapije kao ni pružanje socijalnih usluga. O svim novim informacijama i početku rada bit ćete obaviješteni putem naše Facebook i Web stranice https://zlatni-cekin.hr/ , ali i telefonskim putem za sve kojima to bude potrebno.

Iako možda nismo u mogućnosti raditi s djecom na naš uobičajeni način, koristeći društvene mreže nastojat ćemo biti u kontaktu sa svim roditeljima, ali i drugima koji prate naš rad kako bi u ovom teškom razdoblju za sve barem malo pokušali pomoći djeci i obiteljima s kojima radimo. U skladu s tim, u nastavku Vam donosimo poveznicu sa tekstom pod nazivom “Kako djeci objasniti epidemiju koronavirusa?” Društva za psihološku pomoć gdje možete pročitati konkretne savjete i preporuke kako djeci različite dobi objasniti trenutnu situaciju. KLIKNI OVJDE

Podsjećamo Vas i na novokreiranu Web stranicu od strane Vlade Republike Hrvatske https://www.koronavirus.hr/ gdje možete pronaći sve važne informacije, odgovore na brojna pitanja i kontakte u slučaju potrebe. Tražiti prave informacije, vjerovati struci i pridržavati se uputa danih od svi odgovorni tijela sada je najbolje što možemo činiti! Kao dodatne savjete, Svjetska zdravstvena organizacija kreirala je kratki slikovni prikaz kako se nositi sa stresom zbog koronavirusa. Budimo odgovorni prema sebi i jedni prema drugima!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here