Poštovani roditelji i svi korisnici usluga Zlatni cekin Poliklinike,

u skladu s aktualnim zbivanjima vezanim uz širenje COVID-19 Zlatni cekin dužan je pridržavati se svih naputaka i odluka od strane odgovornih tijela, Ministarstva zdravstva, Stožera civilne zaštite i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kako bi u potpunosti osigurali zdravstvenu zaštitu svih pacijenata i korisnika, ali i naših djelatnika, Zlatni cekin do daljnjega neće obavljati redovite poslove u vidu pregleda i pružanja socijalnih usluga. O početku redovitog rada svakako ćemo Vas obavijestiti pravovremeno putem različitih sredstava priopćavanja.

Ipak, naš rad nastojali smo organizirati na način kako bi mogli biti dostupni za telefonske upite i savjetovanje svima kojima je ono potrebno. Za sve upite u vezi Vašeg djeteta koji je naš pacijent ili korisnik socijalni usluga možete nam se javiti na naš službeni broj 035/ 465 408 svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 15 sati. Naš rad organizirali smo u obliku dežurstava kako bi u ustanovi uvijek netko bio dostupan za Vas. Službeni tekst Odluke o organizaciji rada možete pročitati ovdje:
Odluka o organizaciji rada Zlatni cekin

Zahvaljujemo Vas se na razumijevaju i podršci i ovim putem pozivamo sve na odgovorno ponašanje u skladu sa svim preporukama i odredbama odgovorni tijela kako bi što prije zajedno izašli iz ove krize koja nas je zatekla!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here