Nakon kraćeg prekida rada zbog korona virusa, Dječji vrtić CEKIN ponovo je krenuo s radom 11. svibnja 2020. Pred sam ponovni početak rada našeg Vrtića dosadašnjoj ravnateljici vrtića Marijani Cmrečnjak Majstorić 30. travnja 2020. godine istekao je mandat. Ona nije željela dalje se kandidirati za vođenje našega Vrtića jer prelazi raditi u novi vrtić u Sibinju. Za novu ravnateljicu vrtića CEKIN od 1. svibnja 2020. izabrana je na četiri godine Antonija Domorad.

Primopredaja ravnateljske dužnosti skromno je obavljena 30. travnja 2020. u CEKINU uz veliku zahvalnost bivšoj ravnateljici za njezin neumoran i uspješan rad. Nadamo se da će nova ravnateljica našeg Vrtića uspješno nastaviti i dobro voditi ovaj posao. Želimo joj puno snage i snalaženja u ovome radu. Od djelatnika očekujemo podršku i puno rada da bismo ispunili našu misiju: „Nisu djeca u vrtiću radi nas, nego smo mi radi djece“. Naš Vrtić je od početka nastojao što većem broju djece što bolje pomoći.

U prilogu donosimo Odluku o omogućavanju rada predškolskih ustanova. Naš vrtić pridržava se svih propisanih mjera nadležnog Ministarstva i HZJZ kako bi djeci omogućili sigurno i nesmetano druženje i igru u vrtiću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here