radovi

PRISTIGLA VELIKA PODRŠKA RADOVIMA NA PROŠIRENJU U ZLATNOM CEKINU

Ovih dana ugodno smo iznenađeni pomoći koja je za dogradnju Zlatnom cekinu stigla od Županije Brodsko-Posavske i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Za radove unutarnjeg uređivanja novog prostora Zlatnog cekina za rad s djecom sa znakovima autističnog spektra Brodsko-Posavska županija dala je 200.000 kn a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije 140.000 kn.

Njihovi darovi su velika podrška našem radu. Sada, na koncu godine, uz ovu pomoć naše su brige znatno manje. Radujemo se što će se s ovom pomoći i podrškom puno ubrzati naši radovi opremanja novog prostora. Dakle, radovi nisu stali, oni se i dalje polako uspješno nastavljaju te se nadamo da ćemo ih moći iduće godine privesti kraju. To su za sada samo naše želje i planovi, ali uz Božju pomoć i dobrotu prijatelja djece ništa nije nemoguće.

Božićno vrijeme je vrijeme i zahvaljivanja pa želimo ovim javljanjem zahvaliti svim našim darovateljima i prijateljima za pomoć i podršku.

S puno zahvalnosti i velikim pozdravom iz Zlatnog cekina svima Vama koji nas pratite i pomažete želimo: SRETAN BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENU NOVU 2022. GODINU!

 

radoviradoviradoviradoviradoviradoviradoviradoviradovi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here