Kabinet logopeda

Poliklinika Zlatnog cekina

Logopedi Ana Pitlović, mag. logoped i Eva Colić, mag. logoped u Zlatnom cekinu Poliklinici s djecom rane i predškolske dobi provode:
• logopedsku procjenu
• logopedsko savjetovanje i
• logopedske terapije.

Za logopedsku procjenu potrebno je imati uputnicu nadležnog liječnika i dogovoren termin kod logopeda. Termin se može dogovoriti telefonom ili osobno na recepciji Poliklinike. Prilikom svake logopedske procjene roditelji imaju mogućnost savjetovanja s logopedom.

Logopedska terapija se provodi nakon što je provedena logopedska procjena i ako je kod djeteta ustanovljen:
• artikulacijski, fonološki ili fonološko-artikulacijski poremećaj
• poremećaj ritma i tempa govora (mucanje, brzopletost)
• poremećaj jezičnog razvoja (usporen jezično-govorni razvoj, posebne jezične teškoće itd.)
• poremećaj komunikacijskog razvoja (poremećaj socijalne komunikacije, poremećaj iz autističnog spektra itd.)
Za dijete je jako važno da se u aktivnosti vezane uz terapiju što je više moguće uključe i roditelji, stoga ih tijekom logopedske terapije potičemo na suradnju i sudjelovanje, a s ciljem kvalitetnijeg i bržeg ostvarivanja željenih rezultata.

Za uključivanje u terapiju postoji lista čekanja. U zaključku nalaza logopeda navodi se šifra pod kojom se dijete vodi na listi čekanja, a u trenutku kad dijete dođe na red za terapiju, roditelji dobivaju pisani poziv na kućnu adresu. Prema šifri u nalazu koja počinje slovima “ZCLT…” roditelji mogu provjeriti na kojem se rednom broju liste čekanja trenutno nalazi njihovo dijete.

[rev_slider alias=”kabinetlogopeda”]

Ukoliko imate dijete s teškoćama u razvoju, kontaktirajte nas!

[rev_slider alias=”recenzije”]

Želiš volontirati?

Zahvalni smo volonterima za njihov doprinos u radu našeg Centra. Uvijek se radujemo njihovom dolasku i pomoći. Bez njihove pomoći Zlatni cekin bi bio sasvim drugačija ustanova, u kojoj bi djeci nedostajalo dobrote i humanosti.

Mapa Zlatnog cekina